Actualiteiten voor certificaat- en attesthouders

KOMO2

‘Mijn KOMO’: steeds actueel geïnformeerd over attesten en certificaten

‘Mijn KOMO’ is het onderdeel van de KOMO-website dat exclusief toegankelijk is voor bedrijven die een of meer KOMO-certificaten en/of attest(en) bezitten. Ook certificatie-instellingen die licentienemer van KOMO zijn hebben toegang tot ‘Mijn KOMO’, evenals de leden van de KOMO kwaliteitscommissie. Via Mijn KOMO en de bijbehorende nieuwsbrief MIJN KOMO Actueel wordt u steeds up-to-date geïnformeerd.

Internationaal_groot

Profiteert u al van het KOMO-keurmerk in het buitenland?

In veel landen geldt het KOMO-keurmerk als absoluut bewijs van kwaliteit, ook al is er geen formele relatie met de wetgeving van dat betreffende land. Op belangrijke deelmarkten in Europa, maar soms ook ver daarbuiten (bijvoorbeeld USA, Indonesië, Maleisië) heeft u, als KOMO-certificaathouder, een belangrijk streepje voor. Maakt u daar al gebruik van?

SONY DSC

Bereik snel meer dan 10.000 potentiële klanten met blogs. Heel gemakkelijk!

Meer dan 10.000 potentiële klanten te bereiken in één online communicatie-actie? Dat kan heel gemakkelijk via Mijn KOMO. Deze mogelijkheid staat alléén open voor houders van een KOMO-certificaat of –attest. En dus voor u!

BRL_groot

BRL speciaal voor innovatieve producten en processen

KOMO luistert naar de markt en signaleert een behoefte aan een alternatieve borgingssystematiek, op maat gesneden voor innovatieve producten en processen. De ‘traditionele’ certificatie- of attesteringsmethodiek biedt daarvoor, vinden sommigen, niet altijd soelaas. Daarom hebben wij de zogenoemde iBRL (innovatie BRL) ontwikkeld: snel, vertrouwelijk en helemaal KOMO.

European Union flag against European Parliament

KOMO maakt zich Europees nog sterker: lid van UEAtc

KOMO is nu lid van de UEAtc, de Union Européenne pour l'Agrément de Technique dans la Construction (European Union for technical approval in construction). Deze Europese koepel is de bundeling van organisaties die zich bezighouden met het agenderen en laten certificeren van kwaliteitsaspecten in de bouw- en infrasector. Als lid van de UEAtc krijgt KOMO nog meer internationale uitstraling.

KOMO2

KOMO vernieuwt en gaat nog meer voor u doen. Kijkt u mee?

Volgend jaar vieren we 55 jaar KOMO. Tijd voor een nieuwe jeugd! Daarom heeft KOMO in 2017 een ambitieuze vernieuwingsoperatie ingezet. Doel: u als KOMO-certificaathouder nog beter op de kaart zetten. Want KOMO-certificaathouders leveren een unieke bijdrage aan bouw- en infrakwaliteit. En dat mag iedereen weten! Kijkt u mee?

Typical Housing Market Objects

Marktpartijen vragen om KOMO. Van corporatie tot vastgoedtycoon

André Snippe, Vastgoedman van het Jaar 2017: “Het KOMO-certificaat speelt in de bouw een belangrijke rol en dat is in ieders belang.” Woningcorporatie Staedion: “In onze bestekken staat dat KOMO-gecertificeerde producten toegepast moeten worden. En dat voor bouwprocessen zo mogelijk KOMO-gecertificeerde bedrijven moeten worden ingeschakeld.” De markt vraagt om KOMO. En dat groeit.

Menu sluiten
Komo