Actualiteiten voor certificaat- en attesthouders

KOMO filmpje keurmerk

Overtuig uw opdrachtgevers: hier is de nieuwe KOMO-film

Uw bedrijf heeft een of meer KOMO-certificaten. Maar… weten uw potentiële nieuwe opdrachtgevers dat? En weten ze hoe bijzonder u daarmee bent?
Wél als u het nieuwe KOMO-filmpje op uw website zet. En er een verwijzing naar maakt in uw eigen e-mail nieuwsbrief en op social media.

Internationaal_groot

Export: KOMO-keurmerk in buitenland goed herkend

Wist u dat het KOMO-keurmerk op belangrijke deelmarkten in het buitenland als belangrijke kwaliteitsaanduiding wordt herkend? Zéker in Europa, maar ook ver daarbuiten. Daarom zijn er nu KOMO-certificaathouders actief in 48 landen wereldwijd. Dat blijkt uit een opgave van de certificatie-instellingen KIWA, SKH, SKG-IKOB en SGS Intron.

KOMO BRL Online

Alle KOMO-certificaathouders in Bouwbesluitonline én in STABU besteksystematiek

Alle KOMO BRL-en plus alle KOMO-certificaten zijn in de nabije toekomst rechtstreeks en gratis raadpleegbaar via zowel Bouwbesluitonline (ca. 60.000 bezoekers per maand) als de STABU besteksystematiek. Bij iedere BRL worden direct ook alle betreffende KOMO-certificaathouders vermeld. U dus ook!

KOMO-iBRL-Infinity-Repairs

Beschermde KOMO-certificatie van innovaties nu mogelijk

KOMO luistert naar de markt en komt met iets nieuws. Veel partijen hebben er om gevraagd: de innovatie BRL, gekoppeld aan het nieuwe KOMO-innovatiecertificaat. Daarmee kunt u, via een verkorte procedure, sterk vernieuwende producten en diensten leveren onder KOMO, zonder dat de concurrentie ‘meekijkt’. Het eerste KOMO-Innovatiecertificaat is op 3 september jl. uitgereikt aan Infinity Repair uit Waddinxveen.

KOMO2

‘Mijn KOMO’: steeds actueel geïnformeerd over attesten en certificaten

‘Mijn KOMO’ is het onderdeel van de KOMO-website dat exclusief toegankelijk is voor bedrijven die een of meer KOMO-certificaten en/of attest(en) bezitten. Ook certificatie-instellingen die licentienemer van KOMO zijn hebben toegang tot ‘Mijn KOMO’, evenals de leden van de KOMO kwaliteitscommissie. Via Mijn KOMO en de bijbehorende nieuwsbrief MIJN KOMO Actueel wordt u steeds up-to-date geïnformeerd.

Internationaal_groot

Profiteert u al van het KOMO-keurmerk in het buitenland?

In veel landen geldt het KOMO-keurmerk als absoluut bewijs van kwaliteit, ook al is er geen formele relatie met de wetgeving van dat betreffende land. Op belangrijke deelmarkten in Europa, maar soms ook ver daarbuiten (bijvoorbeeld USA, Indonesië, Maleisië) heeft u, als KOMO-certificaathouder, een belangrijk streepje voor. Maakt u daar al gebruik van?

SONY DSC

Bereik snel meer dan 10.000 potentiële klanten met blogs. Heel gemakkelijk!

Meer dan 10.000 potentiële klanten te bereiken in één online communicatie-actie? Dat kan heel gemakkelijk via Mijn KOMO. Deze mogelijkheid staat alléén open voor houders van een KOMO-certificaat of –attest. En dus voor u!

BRL_groot

BRL speciaal voor innovatieve producten en processen

KOMO luistert naar de markt en signaleert een behoefte aan een alternatieve borgingssystematiek, op maat gesneden voor innovatieve producten en processen. De ‘traditionele’ certificatie- of attesteringsmethodiek biedt daarvoor, vinden sommigen, niet altijd soelaas. Daarom hebben wij de zogenoemde iBRL (innovatie BRL) ontwikkeld: snel, vertrouwelijk en helemaal KOMO.

European Union flag against European Parliament

KOMO maakt zich Europees nog sterker: lid van UEAtc

KOMO is nu lid van de UEAtc, de Union Européenne pour l'Agrément de Technique dans la Construction (European Union for technical approval in construction). Deze Europese koepel is de bundeling van organisaties die zich bezighouden met het agenderen en laten certificeren van kwaliteitsaspecten in de bouw- en infrasector. Als lid van de UEAtc krijgt KOMO nog meer internationale uitstraling.

KOMO2

KOMO vernieuwt en gaat nog meer voor u doen. Kijkt u mee?

Volgend jaar vieren we 55 jaar KOMO. Tijd voor een nieuwe jeugd! Daarom heeft KOMO in 2017 een ambitieuze vernieuwingsoperatie ingezet. Doel: u als KOMO-certificaathouder nog beter op de kaart zetten. Want KOMO-certificaathouders leveren een unieke bijdrage aan bouw- en infrakwaliteit. En dat mag iedereen weten! Kijkt u mee?

Typical Housing Market Objects

Marktpartijen vragen om KOMO. Van corporatie tot vastgoedtycoon

André Snippe, Vastgoedman van het Jaar 2017: “Het KOMO-certificaat speelt in de bouw een belangrijke rol en dat is in ieders belang.” Woningcorporatie Staedion: “In onze bestekken staat dat KOMO-gecertificeerde producten toegepast moeten worden. En dat voor bouwprocessen zo mogelijk KOMO-gecertificeerde bedrijven moeten worden ingeschakeld.” De markt vraagt om KOMO. En dat groeit.

Menu sluiten
Komo