Bereik snel veel potentiële klanten met blogs. Heel gemakkelijk!


SONY DSC

Snel heel veel potentiële klanten te bereiken in één online communicatieactie? Dat kan heel gemakkelijk via Mijn KOMO. Deze mogelijkheid staat alléén open voor houders van een KOMO-certificaat of –attest. En dus voor u!

Internet + nieuwsbrief 
Het werkt zo. Via Mijn KOMO boekt u gratis een artikel in het Blog over bouwen en kwaliteit, het meest gelezen onderdeel van de openbare KOMO-website. In het artikel wordt een product of een realisatieproces van uw onderneming in het zonnetje gezet. Het betreft dan uiteraard een product of een realisatieproces dat bekroond is met een KOMO-certificaat resp. een KOMO-attest.

Uw bericht:

  • staat vervolgens 2 jaar op de KOMO-website (SEO geoptimaliseerd)*
  • verschijnt in de eerstvolgende algemene KOMO e-mail nieuwsbrief
  • kunt u zelf natuurlijk ook gebruiken voor uw eigen website en andere publicaties

Cumulatief bereik: 7000+ potentiële klanten 
Met zo’n blogartikel bereikt u al snel 7000+ potentiële klanten, of zelfs meer. De KOMO-nieuwsbrief alleen heeft al een oplage van 7.500 relevante verzendadressen. Het cumulatief bereik is dus hoog en neemt met de tijd verder toe.

Volledig verzorgd, dat is wel zo gemakkelijk
Wij verzorgen uw complete communicatieactie. Volgens uw wensen, met uw eigen beeldmateriaal, logo en interactieve link naar uw website. Belangstelling? Stuur ons een mailtje via het formulier op de contactpagina van deze site of bel tijdens kantooruren: 085 – 486 24 20.

Menu sluiten
Komo