Gratis uw bedrijf positioneren op de KOMO-website


U kunt via KOMO gratis reclame maken. Niet alleen gratis, maar ook heel gemakkelijk. Stuur gewoon de gegevens van projecten waaraan u meewerkt naar info@komo.nl. Wij zorgen dat het op de site komt, met uw fotomateriaal en een rechtstreekse link naar de site van uw bedrijf. Kosteloos. Hoe fijn is dat?

Uw meerwaarde zichtbaar maken

Speciaal met dit doel bestaat de pagina Referenties. Zoals u kunt zien: velen gingen u al voor. Natuurlijk gaat het alleen om projecten waarin producten met een KOMO-certificaat zijn verwerkt, of waarbij bouwprocessen met een KOMO-certificaat of -attest zijn gebruikt. Een mooie manier voor uw onderneming om meer web traffic te genereren!

Multimediaal blog over uw KOMO-certificaat

Een andere aantrekkelijke mogelijkheid is om een blog te laten schrijven over uw KOMO-gecertificeerde product(en) en/of dienst(en). Dat biedt u extra veel exposure. Bovendien heeft u er geen omkijken naar: wij verzorgen alles voor u. Het blog verschijnt niet alleen op de KOMO-website (ook op de homepage!), maar ook in de algemene KOMO-nieuwsbrief. U kunt de tekst daarnaast gebruiken voor uw eigen digitale media, zoals Facebook en Instagram.

Kijk hier voor een voorbeeldblog: Martens kunststoffen

Nog een voorbeeldblog op KOMO.nl: Dakmeesters

Kijk hier voor de blogaanbieding.

Menu sluiten
Komo