Mijn KOMO vernieuwd

Mijn KOMO vernieuwd – ook voor certificaat- en attesthouders!

 

‘Mijn KOMO’ -het afgeschermde deel op de website van KOMO- is vernieuwd, uitgebreid en gebruiksvriendelijker.

 

Gebruiksgemak en overzichtelijkheid

We hebben bij de voorbereiding van het vernieuwde Mijn KOMO veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid ten dienste van de Mijn KOMO-gebruiker.

 

Specifieke informatie voor u

Mijn KOMO is ontwikkeld en toegankelijk voor KOMO-certificaathouders en KOMO-attesthouders, certificatie-instellingen, de KOMO Kwaliteits- en Toetsingscommissie en brancheorganisaties. Iedere doelgroep heeft via een eigen inlog toegang tot voor hen specifieke informatie en mogelijkheden.

 

Voor elk wat wils in vernieuwde Mijn KOMO

Mijn KOMO geeft certificaathouders en attesthouders inzage in hun KOMO-certificaten en biedt veel extra’s zoals de ontsluiting van bedrijfsinformatie en product- en procesinformatie op KOMO.nl en de mogelijkheid tot gratis publiciteit. Ook kunnen certificaathouders en attesthouders hun voorkeur voor KOMO-nieuwsbrieven aangeven of het laatste KOMO-nieuws lezen.

Een andere Mijn KOMO-gebruiker, bijvoorbeeld de certificatie-instelling, vindt op Mijn KOMO relevante informatie: de dienstenpagina houdt hen op de hoogte van wat er speelt op het gebied van certificering en kwaliteit. Uiteraard kunnen ook zij hun voorkeur voor KOMO-nieuwsbrieven aangeven of het laatste KOMO-nieuws lezen.

Zo is er voor iedere gebruiker relevante informatie te vinden op Mijn KOMO.

 

Registreer u

Heeft u nog geen inlog voor Mijn KOMO? Bent u geïnteresseerd en maakt u deel uit van de doelgroep? Meldt u dan hier aan. Buitenlandse certificaat- en attesthouders (voor zover niet-Nederlandstalig) kunnen zich aanmelden via deze link. Overige doelgroepen kunnen een inlog aanvragen via info@komo.nl.

Menu sluiten
Komo