Overtuig uw opdrachtgevers: hier is de nieuwe KOMO-film


Uw bedrijf heeft een of meer KOMO-certificaten. Maar… weten uw potentiële nieuwe opdrachtgevers dat? En weten ze hoe bijzonder u daarmee bent?
Wél als u het nieuwe KOMO-filmpje op uw website zet. En er een verwijzing naar maakt in uw eigen e-mail nieuwsbrief en op social media.

Objectieve kwaliteit mag in beeld

De nieuwe KOMO-film staat online en draait om de betekenis van het KOMO-certificaat: kwaliteit zoals beloofd voor de bouw en de infrasector. En waarom je daarop als afnemer altijd kunt vertrouwen. Een KOMO-certificaat onderscheidt u als bedrijf van concurrenten die níet onder KOMO kunnen leveren. Want u toont uw objectief getoetste kwaliteit zwart-op-wit aan. Met het grootste en bekendste onafhankelijke keurmerk in bouw en infra: KOMO. Dus dat mag volop in beeld!

Maak reclame met uw KOMO-certificaat

Bent u KOMO-certificaathouder? Dan nodigen wij u uit om het filmpje bij uw klanten en relaties onder de aandacht te brengen. Dat kan door het te ‘embedden’ op uw website, of het te delen via social media – bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook. En er een berichtje aan te wijden in uw e-mail nieuwsbrief. Waarom?
Op een begrijpelijke manier komt de meerwaarde van úw producten en/of bouwprocessen als certificaathouder in minder dan 1,5 minuut heel overtuigend onder de aandacht van uw doelgroep. En benadrukt u uw positie als vooraanstaande leverancier, die kan leveren onder KOMO-certificaat.
Hulp bij embedden: https://webtalis.nl/embed-youtube-video-wordpress/

Win een gratis blogartikel!

Heet u de KOMO-film opgenomen op uw website en een verwijzing ernaar op social media en/of in uw nieuwsbrief gemaakt? Stuur dan vóór 1 oktober 2018 een mailtje met de links aan: info@komo.nl. Onder de inzenders verloten wij 3 gratis blogartikelen op de KOMO website (de artikelen mag u natuurlijk ook zelf gebruiken in uw reclame-uitingen). Wij verzorgen alles voor u: van de tekst tot en met het plaatsen op de KOMO website. Voorbeeld van zo’n blogartikel: https://www.komo.nl/blog/waarom-je-in-nederland-niet-zomaar-willekeurige-pvc-leidingen-in-de-grond-kan-stoppen/

Menu sluiten
Komo