Zeven redenen

Zeven redenen om te kiezen voor KOMO-certificatie

KOMO is hét 100% vrijwillige en 100% private kwaliteitskeurmerk voor de bouw en infra, dat zich al meer dan 55 jaar bewijst. Producenten, leveranciers, bouwers en dienstver­leners kiezen voor KOMO-certificering om goede redenen. U ook?

1.

KOMO is het bewijs dat u aan de eisen voldoet

Het KOMO-keurmerk bewijst dat uw dienstverlening of product aan alle relevante regelgeving en aan de markteisen ten aanzien van goed en deugdelijk werk voldoet. Daarmee bereikt u direct een concurrentievoordeel.

2.

Als er KOMO op staat, heeft u direct voorrang

Opdrachtgevers, maar ook voorschrijvers zoals architecten en bestekdeskundigen en bovendien woonconsumenten/ eindgebrui-kers vragen om KOMO. Als u levert onder KOMO, levert u de juiste, aantoonbare kwaliteit. Dus heeft u als aanbieder voorrang in de markt.

3.

KOMO = objectief getoetst door onafhankelijke deskundigen

Uw inspanningen en investeringen om de beste kwaliteit te bereiken, zijn met het KOMO-keurmerk onomstotelijk aangetoond: keer op keer objectief getoetst door onafhankelijke deskundigen. KOMO maakt elke discussie overbodig.

4.

Met KOMO onderscheidt u zich van anderen

Er zijn veel dienstverleners en vaklieden in de bouw- en infrasector. Hoe bepaalt de afnemer welke kwaliteit hij inkoopt? Met het KOMO-keurmerk aan uw zijde onderscheidt u zich van anderen: u biedt de zekerheid van bewezen kwaliteit.

5.

Als KOMO-certificaathouder wordt er naar u geluisterd

Heeft u een of meer KOMO-certificaten? Dan bent u altijd vertegenwoordigd in de belangrijkste geledingen van de KOMO-organisatie. Uw inzichten en stem tellen mee wanneer het gaat over beleid en nieuwe initiatieven rond bouwkwaliteit.

6.

KOMO wordt internationaal geaccepteerd

Op belangrijke deelmarkten geldt het KOMO-keurmerk als grenzeloos paspoort voor ‘kwaliteit zoals beloofd’ in onder ander België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Het KOMO-keurmerk opent deuren in Europa.

7.

KOMO informeert de markt over úw meerwaarde

KOMO informeert uw opdrachtgevers én hun klanten actief over producten, diensten en personen die hun meerwaarde bewijzen doordat ze KOMO-gecertificeerd zijn. De vraag naar KOMO neemt dus alleen maar toe.

Wilt u certificeren voor KOMO?

Neem dan contact op met een certificatie-instituut dat KOMO-certificaten verstrekt:
Bureau Veritas, DEKRAKiwa Nederland, Normec NCKNormec CertificationSGS IntronSKG-IKOBSKH, en/of SKW.

Menu sluiten
KOMO