Blog over bouwen en kwaliteit

Meer weten over bouwkwaliteit? Informatie nodig over kwaliteit voor de woningbouw, utiliteitsbouw,
weg- en waterbouw, afbouw en installatiesector? Welkom!

KOMO-keurmerk nu in 48 landen wereldwijd beschikbaar

24-05-2018

De betekenis van KOMO-certificatie groeit door, ook in het buitenland. Sinds 1 mei 2018 telt KOMO certificaathouders in 48 landen wereldwijd. Een absoluut record in de meer dan 55-jarige geschiedenis van het KOMO-keurmerk. Dat blijkt uit een opgave van de certificatie-instellingen KIWA, SKH, SKG-IKOB en SGS Intron. De certificatie-instellingen signaleren dat het KOMO-keurmerk ook op ‘exotische’ markten in de bouw- en infrasector steeds meer impact heeft als objectief kwaliteitsbewijs.

Female worker handling machine

Alles vinden met het KOMO-keurmerk. Snel en makkelijk!

01-05-2018

Via de KOMO-keurmerk checker vindt u snel alle producten, bouwprocessen en diensten met het KOMO-keurmerk. U kunt ook zoeken op bedrijfsnaam, de naam van het certificaat of attest, of op de corresponderende Beoordelingsrichtlijn (BRL). Zo heeft u snel en gemakkelijk zekerheid over ‘kwaliteit zoals beloofd’. Want alles wat u vindt in de KOMO-keurmerk checker is gegarandeerd objectief en succesvol op kwaliteit getoetst.

KOMO Lelystad Airport hoofdfoto

“BRL 2506 hét ijkpunt voor kwaliteit recyclinggranulaat in infrasector”

19-03-2018
KOMO Infra Kwaliteit A15

Vernieuwde BRL-en KOMO-certificatie specialistische wegenbouw

12-03-2018
PPG4

Drie redenen die maken dat één van de grootste verfproducenten ter wereld een Nederlands keurmerk in heel Europa gebruikt

07-02-2018
Menu sluiten
Komo