KOMO verwelkomt nieuwe medewerker en neemt afscheid van collega

15-09-2020

De samenstelling van het KOMO-team wijzigt. Op 1 oktober verwelkomen wij Erik-Jan de Bont. Erik-Jan is operationeel manager en heeft primair de taak om de continuïteit en de integriteit van de KOMO-systematiek te managen. Een maand daarna, op 1 november nemen wij afscheid van Jack van Everdink, die deze functie vanaf 2013 heeft bekleed.


Erik-Jan de Bont, operationeel manager KOMO

Nieuwe medewerker

Erik-Jan de Bont heeft zijn sporen verdiend op het gebied van certificering. Na zijn studies Technische Aardwetenschappen en Civiele Techniek aan de TU Delft werkte Erik-Jan bij TNO Bouw en Kiwa BMC. De afgelopen 8 jaar was hij certificatiemanager bij SGS Intron.

Daarnaast vervulde Erik-Jan diverse functies onder andere binnen NEN Normcommissies. Sinds 2003 maakt hij deel uit van verschillende colleges van deskundigen en technische commissies.

Wij zien zijn komst met vertrouwen en plezier tegemoet.


Jack van Everdink

Vertrekkende medewerker

Hoewel hij de pensioengerechtigde leeftijd al even heeft bereikt, gaat Jack van Everdink ons nu verlaten. Jack kwam op 1 januari 2013 bij KOMO in dienst als Beleidsmedewerker en Kwaliteitsmanager. Vanaf het begin was Jack ook betrokken bij de ontwikkeling van het Wkb-instrument KiK.

In de jaren dat hij voor ons werkte was hij onmisbaar. Zijn kennis van techniek, wetgeving en certificering is uitzonderlijk. Hij is daarnaast gezegend met een ijzeren geheugen. Dat alles maakt dat wij Jack enorm gaan missen. De kennis en kunde van Jack gaat echter niet verloren voor KOMO en KiK. Wij zullen hem in voorkomende gevallen inschakelen. Jack blijft als adviseur betrokken bij de Stichting KOMO en daarnaast wordt hij lid van de KOMO Kwaliteits- en Toetsingscommissie.

Wij wensen Jack het allerbeste.

Menu sluiten
KOMO