Nieuw: het KOMO-innovatiecertificaat. Innovatief, snel en zeker.

20-12-2018

Het KOMO-innovatiecertificaat is nieuw en speciaal in het leven geroepen om bouwinnovaties te stimuleren. Het biedt ondernemingen de gelegenheid om snel en zonder dat de concurrentie ‘meekijkt’ sterk vernieuwende producten of bouwprocessen aan te kunnen bieden onder KOMO-certificaat. Het eerste Innovatiecertificaat is op 3 september 2018 uitgereikt aan Infinity Repair.

Maximaal rendement op innovaties

Met een specifieke beoordelingsrichtlijn en een commissie van deskundigen waar geen concurrenten in plaatsnemen, zijn innovaties drie jaar lang beschermd en beschikken ze gedurende die periode over een KOMO-Innovatiecertificaat. Daarna kan uiteraard een regulier KOMO-certificaat worden verworven. Voordelen van het Innovatiecertificaat: het stimuleert innovaties, de certificatieperiode is korter en zekerheid dat de innovatie drie jaar lang beschermd is (en dus maximaal rendeert).

Van training tot aftersales

Directeur Ton Jans van KOMO: “Ook certificatie-technisch is het innovatief opgezet. Zeg maar een soort procescertificatie 2.0. De certificatie-instelling kan op elk moment iedere stap (digitaal) in het proces monitoren. De BRL bevat een integrale benadering, beoordeling en verbeterloop van het complete proces; van training en kwalificatie van vaklieden, de technische uitvoering van opname en montage tot en met de aftersales.”

Lang zullen ze leven!

Het KOMO-innovatiecertificaat van Infinity Repair is de bekroning voor een nieuw totaalconcept dat deze onderneming ontwikkelde voor de renovatie van aangetaste houten kozijnen. Houten kozijnen leven voortaan 30 jaar langer. Het concept voorziet in het vervangen van aangetaste delen. De nieuwe delen worden, door middel van een speciaal ontwikkelde detailaansluiting, op het bestaande kozijn gemonteerd. De nieuwe delen zijn van duurzaam en op maat gefreesd Accoya® hout (gemodificeerd, hout met FSC® certificering) alzijdig voorzien van primersysteem (min.120 mu) van PPG/ Sigma Coatings.

Heeft u ook belangstelling voor een KOMO-innovatiecertificaat? Neem contact op via de website of bel: T: 085-486 24 20.

Menu sluiten
KOMO