SKH-nieuwsbrief met KOMO in de hoofdrol

31-01-2022

Certificatie-instelling SKH besteedde in haar laatste nieuwsbrief substantieel aandacht aan KOMO. Aanleiding zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Maar ook het feit dat beide organisaties al sinds de oprichting aan elkaar verbonden zijn. Al bijna zestig jaar geeft SKH kwaliteitsverklaringen voor het KOMO-keurmerk af. In drie artikelen speelt KOMO een hoofdrol.

Onafhankelijke toetsing van complete woningen biedt zekerheid.
Complete duurzame woningen, in korte tijd in de fabriek gemaakt én voorzien van een KOMO-certificaat. Voor een Goudse woningcorporatie heeft De Groot Vroomshoop in totaal 66 woningen gerealiseerd.

Complete duurzame woningen KOMO-gecertificeerd
Biobased/hergroeibare grondstoffen
Waarde KOMO-certificaat in de bouw
Oscar van Doorn
Directeur SKH
Ton Jans
Directeur KOMO

Welke waarde heeft KOMO-certificaat voor u? Een dubbelinterview met Oscar van Doorn en Ton Jans.
Wat is eigenlijk de waarde van het KOMO-certificaat voor partijen in de bouw en infra? Aan de hand van een aantal vragen komen we meer te weten over wat de waarde is, waarvoor deze relevant is en hoe deze wordt bewaakt. Beide directeuren vertellen welke ontwikkelingen ze voorzien om de waarde voor hun stakeholders ook voor de toekomst te garanderen.

 

" Certificaten verlagen risico’s onder de Wkb. Dat betekent dat de kwaliteitsborger uit kan gaan van kwaliteit en minder tijd nodig heeft voor borging. "

Ton Jans, directeur KOMO
Menu sluiten
KOMO