QR-code certificaatgegevens toegevoegd aan Mijn KOMO

20-01-2020

Laat zien dat u KOMO-gecertificeerd bent!

‘Mijn KOMO’ -het afgeschermde deel op de website van KOMO- is uitgebreid met de mogelijkheid om de QR-code te downloaden van de gegevens van uw certificaat. Deze kunt u gebruiken in uw communicatie. U toont daarmee onomstotelijk aan dat uw product of proces aan de KOMO-kwaliteitseisen voldoet.

De QR-code is te vinden in Mijn KOMO bij de gegevens van uw certificaat en verwijst naar de certificaatdetails die zijn gepubliceerd op de KOMO-website. U kunt de code downloaden om te gebruiken in uw uitingen. Plaats de code bijvoorbeeld op uw website, in uw offerte of productfolder. Uw klanten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden kunnen meteen zien dat u kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Het geeft afnemers het vertrouwen dat uw product, proces of complete bouwwerk voldoet aan alle markteisen en relevante regelgeving.

Gebruiksgemak en overzichtelijkheid

Afgelopen jaar hebben we Mijn KOMO vernieuwd. Veel aandacht was er voor het gebruiksgemak, de overzichtelijkheid en relevante informatie voor de gebruiker van Mijn KOMO. De QR-code is daarop een mooie en relevante aanvulling.

KOMO-certificaat en de Wkb

Met de komst van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) is het hebben van een KOMO-certificaat een pré. De Wkb verplicht om vanaf 1 januari 2021 voor gevolgklasse 1 in bouwprojecten gebruik te maken van een kwaliteitsborger en een toegestaan instrument als KiK.

Onder de Wkb leidt het toepassen van gecertificeerde producten en processen tot minder kosten. Dat komt omdat de dan verplicht in te schakelen kwaliteitsborger minder werk hoeft te doen. Van KOMO-gecertificeerde producten en diensten staat immers al vast dat ze aan alle eisen voldoen.

Lees vijf redenen om KOMO-gecertificeerd te worden.

Wat u allemaal vindt in Mijn KOMO

Mijn KOMO geeft certificaathouders en attesthouders inzage in hun KOMO-certificaten en biedt veel extra’s zoals de ontsluiting van bedrijfsinformatie en product- en procesinformatie op KOMO.nl en de mogelijkheid tot gratis publiciteit. Ook kunnen certificaathouders en attesthouders hun voorkeur voor KOMO-nieuwsbrieven aangeven of het laatste KOMO-nieuws lezen. En nu dus aangevuld met de mogelijkheid om de QR-code te downloaden van de certificaatgegevens!

Nog niet geregistreerd? Doe het nu

Heeft u nog geen inlog voor Mijn KOMO? Bent u geïnteresseerd en bent u certificaat- of attesthouder? Meldt u dan aan via de blauwe knop ‘Mijn KOMO’ op de KOMO-website. Buitenlandse certificaat- en attesthouders (voor zover niet-Nederlandstalig) kunnen zich aanmelden via deze link.

Menu sluiten
KOMO