Voorbeelden KOMO-keurmerk gebruik

Hoe gebruikt u het KOMO-keurmerk? Als KOMO-certificaathouder wilt u de KOMO-kwaliteitsverklaring graag commercieel benutten. Certificaathouders en licentienemers mogen het KOMO-logo voor promotionele doeleinden gebruiken. In verband met het merkenrecht is het van belang het gebruik af te stemmen met Stichting KOMO. Na toestemming kunt u het (digitale) KOMO-logo opvragen bij KOMO of uw certificatie-instelling. Zij kunnen het logo aan u ter beschikking stellen in verschillende bestandsvormen.

Reglement voor het gebruik van het KOMO logo en het KOMO woordmerk

Bent u nog geen KOMO certificaathouder, maar levert u KOMO gecertificeerde producten? Dan mag u het KOMO woordmerk gebruiken, maar niet het KOMO-logo. In verband met het merkenrecht is het van belang het gebruik af te stemmen met Stichting KOMO. Na toestemming kunt u het (digitale) KOMO-woordmerk opvragen bij KOMO. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van Stichting KOMO: info@komo.nl of 085 – 486 2420.

Afbouw

Agro

Instal

Safety

Er wordt soms misbruik gemaakt van het succes van KOMO. Wilt u zeker weten of een product, een bouwdeel, een bouwproces of een dienst écht gecertificeerd is? Kijk dan in onze database kwaliteitsverklaringen of een geldig KOMO-certificaat beschikbaar is. Als u de indruk heeft dat er onterecht gebruik wordt gemaakt van het KOMO-keurmerk, informeer dan alstublieft altijd Stichting KOMO.

Menu sluiten
Komo