‘Mijn KOMO’: steeds actueel geïnformeerd over attesten en certificaten


‘Mijn KOMO’ is het onderdeel van de KOMO-website dat exclusief toegankelijk is voor bedrijven die een of meer KOMO-certificaten en/of attest(en) bezitten. Ook certificatie-instellingen die licentienemer van KOMO zijn hebben toegang tot ‘Mijn KOMO’, evenals de leden van de KOMO kwaliteitscommissie. Via Mijn KOMO en de bijbehorende nieuwsbrief MIJN KOMO Actueel wordt u steeds up-to-date geïnformeerd.

Via Mijn KOMO praten wij bij u over uw bestaande certificaten en/of attesten, maar ook over –bijvoorbeeld- nieuwe certificatiemogelijkheden, belangrijke marktontwikkelingen en nieuwe KOMO-initiatieven. Heeft u uw inlogcode voor ‘Mijn KOMO’ al aangemaakt? Dan heeft u van ons daarvan een bevestigingsmail gekregen. Als u nog geen toegangscodes heeft voor Mijn KOMO, klik dan hier.

Voeg zelf product- en bestekinformatie toe!
Als u toegang heeft tot Mijn KOMO, kunt u zelf product- en bestekspecificaties laten toevoegen, in aanvulling op uw certificaten en/of attesten. Zo worden uw KOMO-geattesteerde of KOMO-gecertificeerde aanbiedingen nog beter vindbaar en nog gemakkelijker verwerkbaar door voorschrijvers. Want uw certificaten en/of attesten staan vermeld op het publieke deel van de site en zijn, tezamen met aanvullende informatie, voor iedereen optimaal vindbaar.

Positioneer uw producten en diensten prominent
Naast de informatieve functie en het toevoegen van product- en bestekspecificaties biedt Mijn KOMO u ook andere interessante mogelijkheden. Zo kunt u KOMO-gecertificeerde en/of geattesteerde diensten en producten onderwerp maken van het veelgelezen Blog over bouwen en kwaliteit, inclusief exposure op social media. Zie het artikel hierover in deze nieuwsbief. En u kunt referentieprojecten waaraan u heeft meegewerkt/toegeleverd laten opnemen op de KOMO website (uiteraard: mits daarbij sprake is van de toepassing van producten of diensten met een KOMO-certificaat of –attest).

Mijn KOMO Actueel: 4x per jaar een waardevolle update
Vier keer per jaar zenden wij KOMO-certificaat en/of –attesthouders die daarvoor toestemming hebben gegeven deze nieuwsbrief: MIJN KOMO Actueel. Dat doen we met als doel u essentiële informatie te kunnen bieden op momenten die relevant zijn. Vanuit de gedachte dat u wel wat beters te doen heeft dan bij wijze van spreken iedere dag op ‘Mijn KOMO’ in te loggen. MIJN KOMO Actueel hoort dus bij ‘Mijn KOMO’ – en uiteraard bij uw KOMO-certificaten en/of attesten.

Menu sluiten
Komo