Mijn KOMO

‘Mijn KOMO’ is een afgeschermd deel van de website van KOMO, dat exclusief toegankelijk is voor KOMO-certificaathouders, KOMO-attesthouders en certificatie-instellingen. Via mijn KOMO krijgen zij actuele informatie over onder andere certificaten, attesten, nieuwe certificatiemogelijkheden en (markt)ontwikkelingen. Ook kunnen zij hier informatie up- en downloaden en verschillende communicatie-opties benutten.

De informatie die Mijn KOMO biedt is bestemd voor de directies, kwaliteitsmanagers en communicatie-afdelingen van bedrijven met een of meer KOMO-certificaten en/of een of meer KOMO-attesten. Via de link https://mijn.komo.nl/register kunnen deze bedrijven zich aanmelden voor Mijn KOMO. Buitenlandse certificaat- en attesthouders, voor zover niet-Nederlandstalig, kunnen zich aanmelden via de link https://mijn.komo.nl/register?hl=en

Aan Mijn KOMO is een e-mail nieuwsbrief gekoppeld: Mijn KOMO Actueel. Mijn KOMO Actueel informeert u als certificaat- en/of attesthouder over het laatste nieuws rond KOMO en interessante marktontwikkelingen. Er is zowel een Nederlandstalige versie als een Engelstalige versie van de nieuwsbrief beschikbaar. Deze laatste is bestemd voor stakeholders in niet-Nederlandstalige landen waar het KOMO-keurmerk van betekenis is. Er zijn KOMO certificaat- en attesthouders in 55 landen over de hele wereld!

Menu sluiten
KOMO