Certificaat details
Nummer kwaliteitsverklaring
70019/15
70019/15
Datum afgifte
01-05-2015
01-05-2015
Geldig tot
31-12-2017
31-12-2017
Status
Vervallen per 31 dec. 2017
Vervallen per 31 dec. 2017
BRL
Type kwaliteitsverklaring
Procescertificaat
Procescertificaat
Certificatie instelling
SKH
SKH
Bedrijfsinformatie

Kegro deuren is al sinds 1 augustus 1974 dé deurenfabrikant van Nederland! Sinds de oprichting hebben we niet stilgezeten en een uitstekend beeld van onze klantwensen gekregen. Met een ruime keuze, maatwerk mogelijkheden en altijd veiligheid als basis bieden we topkwaliteit deuren en ramen. Kegro Deuren biedt voor iedere woning een passende buitendeur. Passend qua stijl, deurprestaties, onderhoud en dankzij onze eigen inmeetapparatuur Laser Meet-O-Matic past de nieuwe buitendeur altijd in het deurkozijn. In onze moderne fabriek in Groesbeek worden de houten buitendeuren onder continue kwaliteitsbewaking geproduceerd. Kegro Deuren heeft een eigen R&D afdeling voor productontwikkeling. Materiaaleigenschappen, afdichtingen, inbraakwerendheid en constructieve sterkte worden uitgebreid in ons eigen laboratorium getest. Hierdoor zijn we in staat onze deuren volledig aan te passen aan de steeds veranderende marktvraag en de meest actuele regelgeving zoals van het Bouwbesluit. De eindgebruiker, de bewoner, staat bij Kegro Deuren centraal. Bewoners kunnen vertrouwen op het beste wooncomfort, de hoogste kwaliteit, de veiligste sluiting, brandwerende deuren volgens de hoogste standaard en/of de meest geluiddempende deur. Onze opdrachtgevers kiezen met Kegro Deuren voor een specialistische woningtoegangspartner die vanaf het voortraject al meedenkt over de mogelijkheden. “Groei door innovatie”, zo luidt onze filosofie op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Op onze R&D afdeling werken we aan verdere verbeteringen en vernieuwingen van onze deuren, in het bijzonder op het gebied van deze twee thema’s. Kegro Deuren heeft namelijk niet alleen oog voor de wensen van de opdrachtgever en consument, maar luistert ook naar de behoeften en verwachtingen van de maatschappij. Daarom zijn onze deuren niet alleen innovatief en kwalitatief hoogwaardig, maar ook sterk en duurzaam. Hout is milieuvriendelijk, recyclebaar en geschikt als grondstof voor groene energie. Wij bieden als deurenfabrikant onze klanten toegevoegde waarde bij alles wat we doen. Dit geven we vorm in onze praktische toegangsoplossingen, de inrichting van onze organisatie, onze kennis, ervaring en innovatiekracht. Wij ondersteunen onze klanten, in de gehele bouwkolom, in het proces van advies en ontwerp tot een perfect werkende deur. Ook zijn we aangesloten als bouwpartner en co-maker van diverse bouwconcepten in Nederland. Op kegro.nl vindt u meer informatie over onze producten en diensten.

Lees meer
 
Naam bedrijf
Kegro Deuren B.V.
Kegro Deuren B.V.
Opmerking
Adresinformatie en andere bedrijfsgegevens zoals vermeld in vervallen certificaten wordt niet geactualiseerd en kan inmiddels achterhaald zijn.
Adresinformatie en andere bedrijfsgegevens zoals vermeld in vervallen certificaten wordt niet geactualiseerd en kan inmiddels achterhaald zijn.
Menu sluiten
KOMO