Dakkapellen bieden prettige werkomgeving voor kantoor, IJsselstein

Modulaire dakserres onder KOMO-certificaat

LUXboX B.V. plaatste drie dakserres als oplossing voor een kantoorruimte van Green Hybrids in IJsselstein. Green Hybrids wilde de zolderverdieping zodanig veranderen dat het een prettige werkomgeving werd met voldoende ruimte en licht. LUXboX leverde de dakserres onder KOMO-certificaat. Het resultaat mag er zijn!

Samenvatting

Certificaathouder LUXbox B.V.
Aannemer LUXboX heeft een netwerk van 18 bedrijven in Nederland die de producten voor hen plaatsen.
Bijzonderheden Het dakvenstersysteem LUXboX is modulair. Het kan op elke gewenste maat en uitvoering worden geleverd. Het bedrijf produceert en assembleert in de eigen fabriek te Berghem (N-Br).
Gewaarborgde kwaliteit LUXboX is KOMO-gecertificeerd met een attest op basis van de BRL 0103 ‘Houtachtige dakkapellen’.
Uitvoeringsperiode Oktober 2020.
Certificatie-instelling SKH.

Certificaathouder
LUXbox B.V.

Aannemer
LUXboX heeft een netwerk van 18 bedrijven in Nederland die de producten voor hen plaatsen.

Bijzonderheden
Het dakvenstersysteem LUXboX is modulair. Het kan op elke gewenste maat en uitvoering worden geleverd. Het bedrijf produceert en assembleert in de eigen fabriek te Berghem (N-Br).

Gewaarborgde kwaliteit
LUXboX is KOMO-gecertificeerd met een attest op basis van de BRL 0103 ‘Houtachtige dakkapellen’.

Uitvoeringsperiode
Oktober 2020.

Certificatie-instelling
SKH.


Haico Krijnen, directeur LUXboX: “Wij leveren dakserres, dakkapellen en lichtstraten in elke gewenste maat en uitvoering. Bijvoorbeeld met zonwering of elektrisch bedienbare ramen. Ons prefab LUXBoX-systeem is modulair opgebouwd. Wij maken en assembleren de producten in onze eigen fabriek in Berghem. Dat maakt het mogelijk dat het kant-en-klare product al in een dag kan worden geplaatst. Geen lange verbouwing dus, maar aan het eind van de dag is het huis of kantoor uitgebreid met de prachtige LUXboX. In veel gemeenten kan de LUXboX vergunningsvrij worden aangebracht.

Ik ben er trots op dat wij alle onderdelen van de LUXBoX zelf hebben ontwikkeld. De tekeningen zijn in 3-D beschikbaar voor aannemers en architecten. Daarbovenop zijn de producten van LUXboX via ‘plug and play’ beschikbaar voor andere systeembouwers. De laatste ontwikkeling is de LUXboX Solar dakkapel. Niet alleen win je hiermee ruimte en daglicht, deze dakkapel wekt ook energie op. Deze dakkapel maakt het mogelijk om ruimte te winnen, daglicht binnen te halen en tevens energie op te wekken. De dakkapel als energiebron!

Binnenkort willen we ons ook certificeren met een KOMO-procescertificaat. We hebben nu een attest op basis van de BRL 0103.

De LUXboX-dakserre is de ideale ruimtewinner met extra veel daglichtopbrengst, te vergelijken met een traditionele dakkapel. In veel gemeenten kan de LUXboX vergunningsvrij worden aangebracht.

Waarmee kunnen wij u helpen?

    KOMO-keurmerk checker

    Iets bouwen? Vind hier de producten, bouwprocessen, diensten, personen en managementsystemen met het KOMO-keurmerk.

    Menu sluiten
    KOMO