De Alliander in Duiven

Niet-dragende binnenspouwbladen, gevelvullende elementen en voorzetwanden

Duurzame huisvesting Netwerkbedrijf Alliander in Duiven. De Groot Vroomshoop Houtbouw B.V. leverde KOMO-gecertificeerde niet-dragende binnenspouwbladen, gevelvullende elementen en voorzetwanden.

Samenvatting

Certificaathouder De Groot Vroomshoop Houtbouw B.V.
Locatie Bedrijventerrein Nieuwgraaf, Duiven
Gewaarborgde kwaliteit Niet-dragende binnenspouwbladen, gevelvullende elementen en voorzetwanden (BRL 1001) onder KOMO-certificaat
Aannemer VolkerWessels

Certificaathouder
De Groot Vroomshoop Houtbouw B.V.

Locatie
Bedrijventerrein Nieuwgraaf, Duiven

Gewaarborgde kwaliteit
Niet-dragende binnenspouwbladen, gevelvullende elementen en voorzetwanden (BRL 1001) onder KOMO-certificaat

Aannemer
VolkerWessels

Leverancier aan het woord


VolkerWessels Vastgoed creëerde in opdracht van Netwerkbedrijf Alliander op innovatieve wijze voor 1.200 medewerkers duurzame huisvesting op bedrijventerrein Nieuwgraaf in Duiven. Door middel van ‘co-creatie’ met medewerkers is het ontwerp bepaald voor een complex van vijf bestaande gebouwen, die worden uitgebreid en overkapt door een ‘klimaatkas’ met een zwevend dak. Het gebouwencomplex voorziet in de eigen energiebehoefte en levert bovendien energie aan de omgeving. Bij de bouw van het complex worden grondstoffen en materialen hergebruikt.

Boele en van Eesteren voeren de bouwkundige werkzaamheden uit en De Groot Vroomshoop Houtbouw levert de KOMO-gecertificeerde gevelelementen. De binnenkant heeft een sloophoutgevel en de buitenkant een prachtige Modiwood.

Waarmee kunnen wij u helpen?

    KOMO-keurmerk checker

    Iets bouwen? Vind hier de producten, bouwprocessen, diensten, personen en managementsystemen met het KOMO-keurmerk.

    Menu sluiten
    KOMO