Vrijstaande houtskeletwoning prachtig gelegen aan de Pruimerdijk, Ridderkerk

KOMO-certificaathouder Janssen-Bouw bouwt in eigen fabriek geproduceerde houtskeletwoning

De wens van de opdrachtgever was een vrijstaande houtskelet woning met garage op een mooi gelegen perceel aan het water. Janssen Bouw produceerde op basis van het ontwerp van de architect alle onderdelen in de eigen huizenfabriek in Etten-Leur. Waarna alle elementen op transport naar de bouwlocatie gingen.

Samenvatting

Aannemer Janssen-Bouw
Certificaathouder Janssen-Bouw
Bijzonderheden De woning is een prefab houtskeletbouw woning. Hout is niet alleen hip, het biedt ook talloze voordelen bij het bouwen van een woning. Zo is hout een duurzaam materiaal dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat en een lagere CO2-uitstoot. Daarnaast heeft een houtskeletbouw woning een hoge isolatiewaarde, waardoor er flink bespaart kan worden op energiekosten. Prefab bouwen is duurzaam bouwen. Alle onderdelen van de woning worden in een bouwpakket naar de bouwlocatie gebracht. Hierdoor zijn er minder transportbewegingen nodig. Daarnaast heb je bij het bouwen van een prefab woning ook minder bouwafval.
Gewaarborgde kwaliteit Janssen-Bouw is KOMO-gecertificeerd op basis van de BRL 0904-Houtskeletbouw.
Certificatie-instelling SKH
Uitvoeringsperiode Tekenen aannemingsovereenkomst september 2019. Start productie elementen woning december 2021. Opbouw woning januari 2022. Oplevering woning mei 2022.
Locatie Pruimendijk te Ridderkerk
Copyright foto's Janssen-Bouw

Aannemer
Janssen-Bouw

Certificaathouder
Janssen-Bouw

Bijzonderheden
De woning is een prefab houtskeletbouw woning. Hout is niet alleen hip, het biedt ook talloze voordelen bij het bouwen van een woning. Zo is hout een duurzaam materiaal dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat en een lagere CO2-uitstoot. Daarnaast heeft een houtskeletbouw woning een hoge isolatiewaarde, waardoor er flink bespaart kan worden op energiekosten. Prefab bouwen is duurzaam bouwen. Alle onderdelen van de woning worden in een bouwpakket naar de bouwlocatie gebracht. Hierdoor zijn er minder transportbewegingen nodig. Daarnaast heb je bij het bouwen van een prefab woning ook minder bouwafval.

Gewaarborgde kwaliteit
Janssen-Bouw is KOMO-gecertificeerd op basis van de BRL 0904-Houtskeletbouw.

Certificatie-instelling
SKH

Uitvoeringsperiode
Tekenen aannemingsovereenkomst september 2019. Start productie elementen woning december 2021. Opbouw woning januari 2022. Oplevering woning mei 2022.

Locatie
Pruimendijk te Ridderkerk

Copyright foto's
Janssen-Bouw


Leon Janssen van Janssen-Bouw: “Bij Janssen-Bouw weten we als geen ander hoe we een droomhuis werkelijkheid kunnen maken. Met onze hoogwaardige materialen en jarenlange ervaring kunnen we elke woning naar wens bouwen. Zo ook ons project Pruimerdijk te Ridderkerk.”

Kijkje nemen

“Nadat het ontwerp van de architect is goedgekeurd, worden alle onderdelen geproduceerd in de huizenfabriek in Etten-Leur. Hier heeft de klant een kijkje genomen om zelf de voortgang van de woning te zien. Vervolgens gaan alle elementen op transport naar de bouwlocatie waar de fundering en de vloer al in orde zijn gemaakt. Met een kraan worden de elementen op hun plek gezet en binnen een korte tijd is de woning opgebouwd. Tot slot is de woning afgewerkt aan de binnen- en buitenzijde. De gevelbekleding, de installaties, de cementdekvloer en het stucwerk.”

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

    KOMO-keurmerk checker

    Iets bouwen? Vind hier de producten, bouwprocessen, diensten, personen en managementsystemen met het KOMO-keurmerk.

    Menu sluiten
    KOMO