Reglement gebruik KOMO-merk

In het Reglement voor het gebruik van het KOMO-beeld en het KOMO-woordmerk van de Stichting KOMO staat wie haar wettig gedeponeerde woord- en beeldmerk mogen gebruiken. Er staat ook in voorgeschreven op welke wijze deze partijen het merk moeten gebruiken. Meer informatie staat op deze pagina.

KOMO is hét keurmerk voor de bouw en voor de infrasector. Het garandeert dat de kwaliteit van een product, bouwproces, dienst, persoon of managementsysteem voldoet aan alle geldende markt- en overheidseisen. En dat dat steeds objectief wordt getoetst door onafhankelijke deskundigen. Daarom mogen het KOMO-beeldmerk en het KOMO-woordmerk niet ‘zo maar’ worden toegepast.

Sommige fabrikanten, leveranciers of applicateurs vermelden op hun website (of in andere documentatie) dat zij produceren of leveren ‘volgens de KOMO-norm’ of ‘volgens KOMO-richtlijnen’. Let op: dat betekent niet dat de betreffende onderneming over een of meer KOMO-certificaten en/of -attesten beschikt. Dit is een eigen-verklaring van het betreffende bedrijf. Lees meer.

 

Menu sluiten
KOMO